SREBRNI NABOJ NARAVE – Znebimo se strahu

Knjga avtorja Dr. Howard W. Fisher-ja z naslovom Srebrni naboj narave – Znebimo se strahu sicer ni prva, ki govori o mnogih zdravilnih lastnostih srebra, je pa edinstvena, saj temelji na znanstvenih dokazih. Poleg teoretične, ima knjiga Srebrni naboj narave tudi praktično vrednost, saj je zadnji del knjige priročnik za uporabo koloidnega srebra.

 NAJBOLJŠA UPORABA SREBRA NI NAKIT!

 Po prebrani knjigi boste z zaupanjem uporabljali koloidno srebro in kar je še pomembnejše –  ne boste se bali nobenega patogenega mikroorganizma.

Knjiga je prevedena v slovenski jezik.

Knjigaknjiga_z

Za naročilo knjige pišite na: vida@tulatempel.com

Cena knjige je 12 EUR + ptt (po dogovoru osebni prevzem)

Kdo je Dr. Howard W. Fisher B.Sc, B.Ed, D.C.

Dr. Howard Fisher je naravni zdravnik, specialist medicine proti staranju, s poslanstvom, da izobrazi in razsvetli svet o toksičnih dejavnikih, ki obstajajo v našem okolju, in njihovem neposrednem odnosu z našim zdravjem. O temi staranje predava na medicinskih konferencah in zdravstvenih šolah po vsem svetu, tako strokovnjake kakor javnost osvešča o grožnjah v našem neposrednem okolju, ki so prisotne povsod,  in predlaga poučne izboljšave. Posebej ga zanimajo področja kot so staranje (anti-aging), imunologija, elektromagnetno sevanje in prehrana. Je raziskovalni avtor in deluje kot svetovalec in izobraževalec v mnogih multinacionalnih prehranskih podjetjih in svetuje mnogim državnim vladam glede elektromagnetnih učinkov sevanja. Je avtor člankov za objavo v strokovnih občilih  in priljubljen gost številnih radijskih in televizijskih oddaj. Poleg tega, da je napisal šestnajst zdravstvenih knjig, so bile njegove raziskave objavljene tudi v strokovnih revijah. Njegove knjige in predavanja so bila prevedena v osem jezikov in se prodajajo v Severni Ameriki, Evropi in Aziji.

Znan je po svoji sposobnosti, da z lahkoto uporabi znanstvene in klinične podatke, ki jih mnogi označijo za zastrašujoče. Na ta način dr. Fisher spreminja osnovno znanje, ki bi sicer javnosti ostalo nedostopno, v dostopne življenjsko pomembne podatke. Temelj njegove filozofije je razumevanje in odkrivanje pravih prehranskih in okoljskih pomanjkljivosti, ki obstajajo v našem vsakdanjem življenju, in iskanje najbolj učinkovitih rešitev na našem planetu, s katerimi ne bi rešili zgolj zdravstvenih problemov, temveč bi tudi izboljšali počutje in splošno kakovost življenja vseh. Njegov pristop k pojasnjevanju vpliva okoljskih dejavnikov na zdravje po svetu je razumen. Tako omogoča svojim bralcem in občinstvu, da na preprost način sprejemajo premišljene odločitve za izboljšanje svojega življenja.