KAKO VZPOSTAVITI STIK Z NEUSAHLJIVIM VIROM USTVARJALNOSTI

Spomnite se tistega čarobnega občutka, ko ste »v toku«, ko se vam zdi vse mogoče. Ko se počutite, kot da bi od same lahkotnosti lahko zaplesali. Ko se počutite popolnoma svobodne in hkrati povezane z vsem, kar vas obdaja. Ko ste lahko točno takšni, kakršni ste, lahko se sproščeno izražate, ustvarjate, družite, se igrate. Počutite se dobro v svoji koži. Občutite svojo notranjo moč. Ni se vam treba naprezati, da bi nekaj dosegli. Dihate s polnimi pljuči. Ste popolnoma prisotni tukaj in zdaj. Se v vsakem trenutku zavedate, da ste točno tam, kjer želite biti. Stvari preprosto tečejo. Čutite ljubezen do vsega, kar vas obdaja.

Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Pri življenjskem stilu, kakršnega ima večina ljudi v zahodnem svetu dandanes, je zaradi hitrega življenjskega tempa, vseskozi prisotnega prepričanja, da nekaj »moramo«, potrebe po dokazovanju in strahu pred neuspehom ter verjetno še marsičesa, pogosto težko priti v tok, še težje pa je v njem ostati.

Vabiva vas, da se nam pridružite in s svojo edinstvenostjo soustvarite neponovljive trenutke skozi raziskovanje lastnih potencialov in strasti.

Na delavnici bomo:

  • skupaj odkrivali in odpravljali blokade, ki nam preprečujejo ustvarjalno izražanje
  • poskrbeli, da naš notranji svobodni otrok zaživi in zažari v vsej svoji ustvarjalni igrivosti
  • ustvarjali na vseh nivojih: telesnem, mentalnem, čustvenem, energetskem … in s tem krepili našo notranjo moč sokreiranja življenja
  • razvijali in krepili intuicijo ter spontanost
  • se ustvarjalno izražali skozi glasbo, gibanje, improvizacijsko igro, likovno ustvarjanje … (potrebno ni nikakršno predznanje)
  • se spoznavali, družili in skupaj ustvarjali prijazno in varno okolje za raziskovanje svojih strasti in potencialov

DATUM:

Novi termini bodo objavljeni kmalu.


ZA DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVE NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)