BECKOV PROTOKOL

ŠTIRJE KORAKI DO POPOLNEGA ZDRAVJA

Na delavnici boste dobili odgovore:

  • Kako ozdraviti številne bolezni (Epstein Barr – kronični sindrom utrujenosti, Alzheimerjeva bolezen, Revmatični arthritis, Hepatitis A in B Herpes B, luskavica, kandida, Kronova bolezen, kačji ugriz, DDT, Anthrax in kuga, ebola,…)
  • Kako ozdraviti nekatere »neozdravljive« bolezni kot sta rak in AIDS ter zakaj tega ne vemo
  • Kako do t.i. »nesmrtne krvi« in s tem svoje telo regenerirati, revitalizirati in ga pomladiti
  • Kako vzeti lastno zdravje v svoje roke
  • Kaj je elektromedicina in kako zdravi

Po predavanju se bom posebej posvetila VAŠIM problemom in predlagala individualizirani pristop k samozdravljenju. Zavedam se namreč, da je simptomatika le navidezno enaka, vzroki za nastanek problema pa so pri vsakem posamezniku vsaj malo drugačni, saj je vsak posameznik edinstven.

DARILO: Imeli boste priložnost preizkusiti Beckovo napravo za elektrifikacijo krvi, piti vodo z ozonom, hkrati pa v dar prejeli 0,5 dl nano srebra v razpršilu.

KRATKA VSEBINA PREDAVANJ

Dr. Robert C. Beck je razvil postopek, imenovan Beckov protokol, ki je učinkovita pomoč pri vzpostavljanju stanja popolnega zdravja. Beckov protokol sestavlja kombinacija 4ih tretmajev, njegovo glavno sporočilo pa je: »Odlično zdravje JE MOGOČE in ti 4-je dragoceni ključi imajo na poti samozdravljenja moč odkleniti večino do sedaj najbolj zastraženih vrat, ki vodijo do popolnega zdravja!«

Seveda obstajajo tudi drugi učinkoviti tretmaji. Ravno zaradi tega je pomembno, da znamo uporabiti lastno presojo in ugotoviti, kaj je tisto, kar pomaga nam. Vse prepogosto pozabimo, da ima vsak izmed nas v vsakem trenutku pravico izbrati način zdravljenja. Uporabi to pravico!

ŠTIRJE KORAKI BECKOVEGA PROTOKOLA (BP)

1. ELIKTRIFIKACIJA/ČIŠČENJE KRVI

je najpomembnejši korak pri vzpostavljanju zdravja. Dokazano je, da električna mikronapetost iz krvi eliminira vse viruse, parazite, gljivice, bakterije in druge patogene.

2. KOLOIDNO SREBRO (KS)

Še dlje v preteklost sega poznavanje zdravilnih učinkov koloidne raztopine srebra. Bob Beck njegovo delovanje opisuje kot »drugi imunski sistem«. Mnogo raziskav dokazuje, da je KS edina poznana substanca, ki uničuje na stotine virusov, bakterij, … in je bolj učinkovita kot katerikoli moderni antibiotik.

3. MAGNETNI PULZER po specifikacijah Dr. Beck-a

Gre za napravo, s pomočjo katere eksterno apliciramo magnetne PULZE na predele limfnega sistema, vranice, ledvic in jeter ter s tem nevtraliziramo tako hitro razvijajoče se kot tudi latentne in inkubirane parazite vseh tipov. Magnetni pulzer preprečuje ponovno obolenje, do katerega lahko sproti prihaja v primerih, kjer se patogeni (virusi, bakterije, maligne celice…) tvorijo v limfi in tkivih ter nato sprošča v (prečiščeno) kri.

4. VODA Z OZONOM

Voda z ozonom, ki je bila ustrezno pridelana, omogoča hitro, varno in popolnoma naravno celično oksidacijo brez rizika poškodbe zaradi prostih radikalov. Z oksidacijo mrtvih in nevtraliziranih patogenov ter drugih »odpadkov« telo univerzalno razstrupimo.

Osebna izkušnja Dr. Beck-a: »Preden sem pričel izvajati omenjene terapije, sem imel občutek kot da živim le 10%. Bil sem debel, plešast, imel sem blokiran libido in prostato. Z uporabo omenjene tehnologije pa sem svoji kronološki starosti odvzel 35 let. Poleg počutja in izgleda, to dokazuje tudi moja kri. Verjamem, da me brez teh terapij ne bi bilo več med živimi. Sedaj sem star 72 let in tehtam polovico prejšnje teže. Človek z odstranitvijo parazitov vseh vrst izgubi težo…


DATUM:

17.06.2015 od 17h do 21h v Centru Harmonija, Linhartova 33, 1234 Mengeš – za zemljevid klikni tukaj

Več o prijavi na delavnico in plačilu, najdete tukaj.


ZA DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVE  NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)