“Naš najgloblji strah ne izvira iz lastne nesposobnosti, pomanjkljivosti. Globoko v sebi se bojimo svoje neomejene moči, bojimo se svoje neskončne svetlobe. Vsakemu izmed nas je namenjeno sijati kot sije svobodni otrok. Naša rojstna pravica je manifestirati veličastnost Boga, ki jo najdemo v svoji notranjosti. In najde jo vsak, ne le nekateri, saj je božanskost v vsakemu izmed nas!” (Marianne Williamson)

INDIVIDUALNE TERAPIJE

Način dela oziroma terapevtske tehnike se izberejo glede na to, kaj želi posameznik pri sebi spremeniti, pozdraviti ali odpraviti. Zelo uspešne terapije temeljijo na izkušnjah in sledečih psihoterapevtskih znanjih: transakcijska analiza, regresoterapevtska tehnika in celično zdravljenje oz. duhovna alkimija, kar zagotavlja njihovo učinkovitost. Običajno je dovolj dvo-mesečna obravnava, 1x tedensko po 2 uri.

Prvi posvet je BREZPLAČEN! ZA DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVE NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)

ALKIMISTIČNI TRETMA

Gre za 5 urni tretma (1x po 2 uri in 1x po 3 ure), kjer se naredi alkimistična diagnostika posameznika, ki temelji na Steinerjevi ezoteriki in alkimističnem pristopu zdravljenja dr. Samuela Sagana. Izdela se program regeneracije in revitalizacije s pomočjo koloidnih raztopin in kristalov (alkimija materije), tretma pa vključuje enourno seanso duhovne alkimije, ki odpravlja travme zapisane v celičnem spominu.  ZA DODATNE INFORMACIJE IN PRIJAVE NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)