KOLOIDNI BAKER

ELIKSIR MLADOSTI

Kraljice in princese so baker že pred mnogimi leti uporabljale kot eliksir mladosti in lepote. Koloidni baker stimulira kolagen in povečuje elastičnost kože, odpravlja in preprečuje nastanek gub. Krepi lase (znani so primeri, kjer je koloidni baker lasem povrnil barvo) in nohte, zdravi ledvice in nadledvične žleze, spodnji del hrbtenice (križ), vene, krčne žile in deformirane diske, odpravlja osteoporozo, arteriosklerozo, ščiti pred izgubo sluha, je antioksidant…

ALKIMISTIČNA SKRIVNOST KOLOIDNEGA BAKRA

Če se želimo zares poglobiti in razumeti moč delovanja koloidnega bakra ter si odgovoriti na na vprašanja : »Zakaj je potrebno koloidni baker shranjevati v zeleni steklenički?« in »Zakaj lahko malahit poveča učinkovitost delovanja koloidne raztopine?«, moramo pobrskati po starodavnih alkimističnih skrivnostih in modrostih. Rek »kakor zgoraj tako spodaj« je bil vodilo pri odkrivanju delovanja Univerzuma tudi ezoterikom in alkimistom. Ugotovili so, da se energija planetov našega osončja na Zemlji pojavlja snovno, tako v obliki kovin in kristalov, rastlin in živali kot tudi človeka. (načelo: celoten makrokozmos se odraža v mikrokozmosu in obratno). Planeti imajo na Zemlji največjo moč delovanja skozi kovine. Baker poseduje moči VENERE. Tako nam lahko pri razumevanju zdravilnih učinkov, ki jih ima koloidni baker, pomagajo astrološki arhetipi. Venera je planet lepote, čutnosti, neustavljive seksualne privlačnosti, estetike, harmonije, užitka, inspiracije, kreativnosti… V mitologiji se Venera pojavlja kot Visoka Svečenica s ključem, ki odpirajo vrata brezpogojni ljubezni. Ponavadi nosi pas kot nekakšno zaščito ledvenega predela, saj bi naj bile ledvice in nadledvične žleze vir najbolj prečiščene in subtilne energije libida ter erotičnega naboja, ki se lahko kaže kot ljubko govorno izražanje, ekspresivna tišina, fizična privlačnost, lepi gosti lasje, »zgovorne« oči, prepričljiv pogled… Venera, ki se v telesu manifestira kot ledvici, poseduje superioren yin »know-how«, pri čemer gre za aktivno pasivnost: ničesar ne naredi, a vendar privlači moške. Rečeno drugače, Venera zna samo BITI na način, s katerim ustvarja polarnost, ki pritegne moške. Kot rečeno je v svetu kristalov malahit tisti, ki ima poleg diamanta najbolj izražene venerine lastnosti. Malahit je hidrokarbon bakra. Zanimivo je, da v Indiji malahit v dobesednem prevodu imenujejo »ledvični kamen«. Zelena barva je tista, ki najbolje ujame vibracije Venere, zato se moči koloidne raztopine povečajo, če jo hranimo v zeleni steklenički. Za ohranjanje moči kolodidnega bakra pa je ustrezna tudi vsaka temnejša steklenica kot na primer rjava lekarniška embalaža.

Koloidni baker je priporočljiv za tiste moške, ki ne razumejo svoje žene. Odpravlja težave v odnosu, ki jih povzroči nesprejemanje partnerjevega zanimanja za spiritualni svet. Pitje koloidnega bakra pospeši duhovno prebujenje in povrne ženski libido, če je po porodu izgubila željo po seksu. Koloidni baker lajša tako psihične kot fizične težave, ki jih lahko povzroči ločitev ali izguba ljubljene osebe.

UPORABA KOLOIDNEGA BAKRA

INTERNA (ORALNA) UPORABA: Priporočljivo ga je piti 6 dni v tednu 1 žlico dnevno 3 tedne, pri čemer naj bo žlica plastična, keramična ali steklena.

EKSTERNA (LOKALNA) UPORABA je neomejena, intuicija in kreativnost imata tukaj prosto pot. S pomočjo razpršila si ga lahko večkrat dnevno aplicirate na obraz in s tem preprečujete staranje kože. Če imate npr. problem s krčnimi žilami, gazo namočite v koloidni baker in si z njo povijte noge…

!!! Koloidni baker shranite daleč stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidni baker je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd. 

ZA DODATNE INFORMACIJE IN NAROČILO brezplačnega PROSPEKTA O KOLOIDIH PA NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)

VSE POTREBNE INFORMACIJE IN VEČ PA LAHKO DOBITE NA DELAVNICI: (>ALKIMISTIČNE SKRIVNOSTI)

LAHKO PA SE NAROČITE NA (>ALKIMISTIČNI TRETMA Z DIAGNOSTIKO)

Več informacij: Naturals.si