KOLOIDNO SREBRO

NARAVNI ANTIBIOTIK, ki krepi IMUNSKI SISTEM

Koloidno srebro je učinkovita naravna alternativa vsem sintetičnim antibiotikom, saj uničuje viruse, bakterije, glivice (zdravi več kot 650 bolezni) in je brez škodljivih stranskih učinkov.

Dr. Henry Crooks, pionir koloidne kemije: “Med drugim v 3 do 4 minutah uničijo bakterije pljučne tuberkoloze, Staphylococcus pyogenes, različne streptokoke in druge patogene organizme. Pravzaprav ni mikroba, ki ga ne bi koloidi v laboratorijskih poskusih zatrli najpozneje v 6ih minutah.”

Uporabljamo ga lahko oralno in lokalno: lahko po vsej koži, sluznicah, spolnih organih, kot kapljice za v oči in v ušesa ter po lasišču. Nanašamo ga lahko s pomočjo razpršila, lahko pa uporabljamo tudi kapalko ali plastično, stekleno oz. keramično žličko. V primeru glivičnih okužb ga lahko nakapamo na vato in jo kot oblogo uporabimo na okuženih mestih (npr. pod in okoli nohtov na nogah ter med prsti, kjer so pač glivice). Koloidno srebro lahko uporablja vsa družina ne glede na starost za dejansko vse bolezni. Priporočljiva je takojšnja uporaba v primeru padca imunskega sistema in v začetnih stadijih vseh bolezni, kot tudi v primeru vnetij, odprtih ran in opeklin. Kolidno srebro ima namreč tudi odlične regeneracijske sposobnosti. Regenerira kožo (preprečuje brazgotine), lasišče, obnavlja živčevje…
Ne glede na svoj koristen učinek pa koloidno srebro ne peče in ne skeli. Drugi antiseptiki zapečejo ob stiku z ranjenim tkivom, ker pri ubijanju mikrobov uničujejo tudi celice tkiv.
Dr. Becker: “Koloidno srebro je več kot samo snov, ki ubija bolezenske klice. Za več kot 50% namreč pospeši rast kosti in pospeši celjenje poškodovanih tkiv tudi pri starejših in zelo starih osebah.”

Torej je koloidno srebro koristno za vsakogar, ki želi optimalno, naravno zaščito pred številnimi notranjimi in kožnimi boleznimi, zdravi pa tudi kronične bolezni kot so: astma, angina, bronhitis, laringitis, Crohnova bolezen, ulcerozni kolitis, gastritis in npr. luskavica, bradavice… Izjemno učinkovito zdravi herpes, probleme z želodcem in organe reproduktivnega sistema, pa tudi raka…
Koloidno srebro zatira tudi neprijeten vonj!

ALKIMISTIČNA SKRIVNOST KOLOIDNEGA SREBRA

Če se želimo zares poglobiti in razumeti moč delovanja koloidnega srebra ter si odgovoriti na na vprašanja : »Zakaj je potrebno koloidno srebro shranjevati v modri ali rjavi steklenički?« in »Zakaj lahko lunin kamen poveča učinkovitost delovanja raztopine?«, moramo pobrskati po starodavnih alkimističnih skrivnostih in modrostih. Rek »kakor zgoraj tako spodaj« je bil vodilo pri odkrivanju delovanja Univerzuma tudi ezoterikom in alkimistom. Ugotovili so, da se energija planetov našega osončja na Zemlji pojavlja snovno, tako v obliki kovin in kristalov, rastlin in živali kot tudi človeka.  (načelo celoten makrokozmos se odraža v mikrokozmosu in obratno). Planeti imajo na Zemlji največjo moč delovanja skozi kovine. Srebro poseduje moči lune. Pri simboličnem razumevanju le teh nam lahko zelo pomaga astrologija. Luna predstavlja univerzalno žensko energijo, jin, element vode, reprodukcijo, regeneracijo,… Ko je na nebu luna, se ozračje ohladi, vse postane bolj vlažno, kar so idealni pogoji za rast bakterij in virusov. Alkimistično pravilo zdravljenja je »enako se zdravi z enakim« (klin se s klinom zbija) in tako postane razumljivo, zakaj je srebro sposobno uničiti viruse in bakterije, širjenje okužb. Tako kot soj lune in noč ohladi čez dan razgreto zemljo, tako opladki koloidnega srebra pomirijo vnetja našega fizičnega telesa. Zaradi regeneracijskih moči lune,pa vam bo redno pršenje koloidne raztopine po obrazu pomladilo kožo. Modra barva je tista, ki najbolje ujame vibracije lune, zato se moči koloidne raztopine povečajo, če jo hranimo v modri  steklenički. Za ohranjanje moči kolodidnega srebra pa je primerna tudi rjava barva matere Zemlje.

UPORABA KOLOIDNEGA SREBRA

Prvih 20 dni je priporočljivo narediti tako interno kot eksterno preventivno “kuro”.

INTERNA (ORALNA) UPORABA: prve 3 dni se pije tako zjutraj kot zvečer (priporočljiva doza: za dober cm v 2dl kozarcu), nadalje je dovolj 1X na dan, seveda pa je glede na to, da praktično nima stranskih učinkov najbolje slediti intuiciji. Pri interni uporabi kaže biti pozoren zgolj na morebitno izločanje srebra iz koloidne raztopine, ki se v tem procesu lahko veže z drugimi substancami (nečistočami). Koloidno srebro konzumiramo zgolj iz steklenih, keramičnih ali eventuelno plastičnih kozarcev, žlic… odsvetovana je uporaba kovinskih artiklov.

Koloidno raztopino je priporočljivo preden jo pogoltnemo najprej približno 3 minute zadržati v ustih in jo malo pogrgrati, saj pride pod jezikom (skozi kapilarice) lažje v krvni obtok in to mimo prebavnega trakta. Prav tako jo zadržimo v ustih v primeru otečenih ali poškodovanih dlesni. Če pa so obolela prebavila, jo pogoltnemo takoj, ko jo vnesemo v ustno votlino in je ne zadržujemo v ustih.

Infekcijske bolezni (virusne, bakterijske ali glivične): vsake 2-3 ure na dan, dokler se stanje ne normalizira, lahko tudi do dva meseca, nato pa nadaljujemo s preventivo, da se nam imunski sistem okrepi. Priporočljivo je grgranje, žvrkljanje, dajanje kapljic v nosnice, oči ali ušesa, odvisno od vrste okužbe (prehladi, angine, gripa, bronhitis, vnetje ušes, sinusov, oči …).

EKSTERNA (LOKALNA) UPORABA je neomejena, intuicija in kreativnost imata tukaj prosto pot. Za vsakršno obolenje kože oz. lokalno obolenje na površini telesa je koloidno srebro najučinkovitejše, če ga na predelu, ki ga zdravimo najprej vtremo (npr. mozolji, izpuščaji, luskavica,… razen seveda na odprto rano), nato koloidno srebro na ta predel razpršimo in pustimo, da dobesedno “stoji” oz. je ta predel v stiku s tekočino vsaj 4 min – tovrstna aplikacija vsaj 3x na dan ima praviloma hitre učinke. Nanos s pomočjo razpršila, kapala, gaze ali vate.

Obloga (gaza namočena v koloidno srebro) deluje proti notranjim vnetjem in obolenjem, še posebej na predelu trebuha in glave.

Sinusi, oči, ušesa: kapljice dajemo vsakih 15 minut do izboljšanja stanja, potem vsako uro do popolne ozdravitve. Ko dajemo kapljice v oči, jih držimo zaprte približno 5 minut.

ZA ŽIVALI: v posodo damo eno žlico pripravka ob vsaki menjavi vode. Ob resni bolezni vzamemo kapalko in damo eno žličko 3x dnevno v gobček, dokler se stanje ne izboljša in potem naprej preventivno.

!!! Koloidno srebro shranite daleč stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno srebro je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.

ZA DODATNE INFORMACIJE IN NAROČILO brezplačnega PROSPEKTA O KOLOIDIH PA NAS PROSIM POKLIČITE ALI PIŠITE! – (>KONTAKT)

VSE POTREBNE INFORMACIJE IN VEČ PA LAHKO DOBITE NA DELAVNICI: (>ALKIMISTIČNE SKRIVNOSTI)

LAHKO PA SE NAROČITE NA (>ALKIMISTIČNI TRETMA Z DIAGNOSTIKO)

Več informacij: Naturals.si