KOLOIDNO ZLATO

ELIKSIR NESMRTNOSTI

S pomočjo koloidnega zlata zdravimo sledeče probleme:

 • različne vrste depresij in izčrpanosti
 • težave med nosečnostjo
 • težave s srcem, tudi kronične srčne bolezni
 • post-travmatske motnje
 • diabetes in vse bolezni, ki so povezane z nepravilnim delovanjem žlez z notranjim izločanjem
 • nepravilnosti delovanja živčnega sistema
 • kronične bolezni
 • bolezni ožilja
 • artritis in revmo
 • t.i. psihiatrične bolezni
 • odpravlja različne možganske motnje (epilepsijo,…), glavobole in migrene
 • odpravlja bolečine v zgornjem delu hrbtenice
 • priporočljivo ga je jemati po kakršnikoli operaciji
 • povečuje libido

Pitje koloidnega zlata podpira proces osebnostne rasti, odpira srce in vzpostavlja pretok čiste ljubezni, krepi integracijo telesa, duše in duha (Duh se spusti v telo z nanodelci zaužitega zlata) in s tem zavest enosti z božanskim.

ALKIMISTIČNE SKRIVNOSTI KOLOIDNEGA ZLATA

Zlato poseduje moči SONCA. Sonce ni zgolj center, ki podpira mandalo kreacije – Sonce je kreacija! Simbolično so Luna in vsi planeti le refleksija Sonca, vsak specializiran za določeno funkcijo. Vendar ne zgolj iz simboličnega vidika, temveč tudi iz fizičnega, saj planeti postanejo vidni šele, ko se od njih odbije svetloba Sonca. Ničesar ne najdemo v posameznem planetu kar ni hkrati tudi v Soncu. Skozi vso zgodovino so se ljudstva zavedala odvisnosti našega obstoja od Sonca, ki nam daje življenjsko energijo, toploto in svetlobo, nujno potrebno za življenje na Zemlji. Zato so ljudje vedno molili k Soncu kot božanstvu.

Sonce vzdržuje iskrico kreacije, moči volje, fokusa in akcije, vitalnosti in dovaja življenjsko energijo. S tem postane razumljivo, zakaj koloidno zlato odpravlja vse vrste depresij. Tako kot je Sonce bistveno za življenje matere Zemlje, tako je srce ključno za življenje človekovega fizičnega telesa. Sonce se v telesu manifestira kot srce. Zato zlato, ki kot rečeno poseduje moči sonca, učinkovito zdravi probleme s srcem in ožiljem.

Alkimisti vidijo najžlahtnejšo med kovinami, ZLATO, kot kovino, ki je dosegla najvišjo stopnjo evolucije. Gre za »nesmrtno kovino«, kar le dodatno pojasnjuje izjemno zanimanje alkimistov za proces nastanka zlata. Verjeli so namreč, da bi jim bila s tem razkrita skrivnost nesmrtnosti telesa in skrivnost transformacije zavesti v razširjeno stanje zavesti Zlate dobe. Vedenje o mističnih postopkih, s katerimi lahko pospešimo proces evolucije (tako materije kot duše) k dovršitvi kreacije na materi Zemlji naj bi skrival »kamen modrosti« (Philosopher’s stone). Tako so tisti alkimisti, ki so dobili dostop do »kamna modrosti«, poznali postopek za transmutacijo kovin iz obstoječe fizično strukture v strukturo, ki je po zakonih svete geometrije popolnejša. S tem je postajala kovina vse žlahtnejša dokler ni zažarela v čistosti zlata.

S pomočjo alkimističnih postopkov pa je poleg kovin mogoče transformirati tudi človeško bitje oz. njegovo energetsko strukturo, da prične vibrirati na višji evolucijski ravni, višjih frekvencah, sinhronih s kozmično zavestjo. Preprosto povedano gre za proces, skozi katerega se iz sna prebujamo v Zlato dobo čistega zavedanja, da je vse kar je LJUBEZEN.

UPORABA KOLOIDNEGA ZLATA

SPLOŠNA INTERNA UPORABA: Priporočljivo ga je piti 20 dni zapored 1 žličko dnevno, pri čemer naj bo žlička plastična, keramična ali steklena.
Za specifične bolezni se je za način uporabe najbolje posvetovati s terapevtom/poznavalcem alkimističnega zdravljenja s koloidnimi raztopinami.

!!! Koloidno zlato shranite daleč stran od vseh elektro aparatov, v temno in suho mesto – npr. v spalnico v omaro, kjer imate rjuhe ali oblačila. Stati mora vsaj 30 cm vstran od zidu, če je v njem električna napeljava. Koloidno zlato je elektrolitna raztopina in izgubi svojo učinkovitost, če stoji npr. poleg radia, na TV-ju, zraven gsm-a, na mikrovalovni pečici ipd.

DODATNE INFORMACIJE

DELAVNICA: Vse potrebne informacije in več.. lahko dobite na naši delavnci: ALKIMISTIČNE SKRIVNOSTI
ALKIMISTIČNI TRETMA: Pri nas se lahko naročite na alkimistični tretma z diagnostiko: ALKIMISTIČNI TRETMA
KOLOIDNI MINERALI Pri nas lahko naročite BREZPLAČEN prospekt o koloidnih mineralih  KONTAKT

Več informacij: Naturals.si